Zeg jij ook merci aan onze ondernemers?

221
berichtjes voor jouw favoriete ondernemers
Heb jij ook een leuke boodschap voor de handelaars en ondernemers van Oostende? Klik op het hartje in de banner en stuur jouw bericht.
Beste café baas!
Bedankt Benjamin van café Leopold dat je ons altijd zo goed bediend met de glimlach. Je drankjes en gerechten zijn altijd zeer verzorgd!
Karin piens
LCP
Ons huisje wordt steeds gezelliger en gaat mee met de seizoenen dankzij de leuke interieurspullen, decoratie en planten van bij jullie!
Merci bakker Riveira
Niets lekkerder dan vers brood, pistolets of boterkoek 's ochtends. En een even lekker stukje taart in dd namiddag. Bedankt bakker
Filip Dewulf
HD Elektriciteitswerken Oostende
Bedankt om steeds paraat te staan , zodat de bevolking ook in moeilijke corona-tijden, over de noodzakelijke elektriciteit kunnen beschikken.
Daniël
ESPRIT
Bedankt voor mijn leuke outfit!
Elke Peeters
Café Manuscript
Een van leuke plaatsen om iets te drinken
Ondanks ze moesten sluiten zetten ze steeds met een groot hart hun in voor andere organisaties <3
Marc Lileire

#ikkoopinoostende

Post een foto of filmpje op Instagram om je favoriete ondernemer te bedanken en vermeld #ikkoopinoostende, #ondernemendoostende en/of @economischhuisoostende

Post een foto als bedanking op Instagram en maak kans op €150 shoppingbudget!

Wil je jouw favoriete handelaar(s) of ondernemer(s) bedanken op een originele manier en kans maken op €150 shoppingbudget? Post dan een leuke foto op Instagram met #ikkoopinoostende, #ondernemendoostende en/of @economischhuisoostende. Vergeet jouw favoriete handelaar/ondernemer niet te taggen zodat ze deze post ook zien. 

De leukste foto’s maken kans op €150 shoppingbudget om bij jouw favoriete Oostendse ondernemer te spenderen. 
Ps. Vergeet jouw profiel niet op openbaar te zetten tot eind maart om kans te maken op deze prijs. Bedankt!